Search

BBL-ER?

Ben jij bezig met een MBO opleiding en wil jij werken én leren bij DISTRIKT NØRREBRO? Als BBL-er ben je meer dan welkom in één van onze filialen.

Je start als verkoopmedewerker en je wordt meteen gekoppeld aan een ervaren medewerker. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Of het nu bij de paskamer, achter de kassa of in het magazijn is, we laten je graag alles zien.

Ook in ons Distributiecentrum in Tilburg is regelmatig plaats voor een BBL-stage.

Samen zorgen we er voor dat jij je diploma gaat halen! Ook daarna zijn er genoeg carrière kansen bij DISTRIKT NØRREBRO. Misschien groei jij wel door tot Shopmanager en heb jij in no-time je eigen winkel!

Klik op de button voor alle beschikbare vacatures.

BOL-ER?

BOL stage, snuffelstage, blokstage of lintstage? Welke stage je ook moet lopen, jouw stage doe je natuurlijk bij DISTRIKT NØRREBRO!

Niet alleen leren we jou wat het is om in een drukke winkel te werken. We laten je alle kanten van de retail zien, of het nu bij de paskamers, achter de kassa of in het magazijn is. Samen zorgen we ervoor dat jij een superleuke stage krijgt!

Wist je dat een stagiair bij ons naast de goede begeleiding ook nog een maandelijkse vergoeding krijgt? Dat is pas een win-win situatie!

Onze stage-expertise zit hem vooral in de winkel, maar ook ons Distributiecentrum in Tilburg kan nog wel eens een stagiair gebruiken.

Aarzel dus niet langer en klik op de button om je gegevens achter te laten.

 

HOOFDKANTOOR STAGE?

Als HBO-er je meewerk- of afstudeerstage lopen op het hoofdkantoor van DISTRIKT NØRREBRO? Dat kan zeker!

We hebben vaak nog leuke (en leerzame) stageplaatsen op ons hoofdkantoor in Lijnden. Ga aan de slag op onze Marketing afdeling of loop als Designer mee op onze afdeling Buying & Design.

Ook in de logistieke sector kun je bij ons terecht in Tilburg in ons Distributiecentrum.

Je werkt mee als volwaardig lid van ons team, maar uiteraard krijg je wel net die extra begeleiding om je stage top af te ronden! En naast een prima stagevergoeding, wordt er ook nog dagelijks een lekkere, verse & gezonde lunch in de kantine geserveerd!

Wil jij ook bijdragen aan het succes van DISTRIKT NØRREBRO? Klik dan op de button voor alle beschikbare vacatures of laat je gegevens achter.

Stage Facts

  Wij geloven dat je het beste leert van de praktijk en op de werkvloer. DISTRIKT NØRREBRO is een erkend leerbedrijf en kan altijd stagiairs begeleiden.

 Je MBO diploma halen binnen DISTRIKT NØRREBRO kan ook. Iedereen die bij ons in de winkel werkt, kan mee doen aan ons “Too cool for school” traject. Dit is een BBL-traject op niveau 3 “Eerste Verkoper” met een landelijk erkend diploma aan de eindstreep!

  Wij geven onze BOL en HBO stagiairs een leuke stagevergoeding. Als BBL-er krijg je hetzelfde salaris als een verkoopmedewerker én 25% personeelskorting op onze hele collectie bij al onze formules.